Tisdag

och vi går in i en ny vecka, igen! 20 dagar kvar tills BF, men det känns fortfarande som en evighet. All den här ovissheten om när alllting kommer sätta igång, är hemsk! Jag kan ju lika gärna föda idag eller om 30 dagar, vore skönt att veta exakt vilken dag det var dags.

Igår var jag iaf jävligt flitig, jag klippte nämligen gräsmattorna. Det var inte så jobbigt faktiskt, det jobbiga var att dra igång den satans maskinen! Efter en stund fick jag soppatorsk, då vart jag åka och tanka dunken och köpa plåster (fick ju skav på fingret när jag försökte dra igång den). När jag slet som värst med det där, så ser jag att båda grannarna också började klippa sitt gräs, vart dom stressade när den gravida slet som ett monster tro?

Idag tänkte jag åka ner till returen med papper och skit. Vi försöker dra ner på soppåsar, så vi får plats med alla dyngiga blöjor senare. Sopsortering måste fan vara det tråkigaste som finns iaf, kan dom inte anställa någon som kan sortera skiten åt en? Jag har ju trots allt viktigare saker för mej...