Söndag

Nu börjar jag iaf se ett ljus i slutet av tunneln!
Vardagrummet är nerpackat: soffan är nermonterad och ligger på släpvagnen, dvd-filmerna är nere, gardiner bytta mot några fulare, och lilla soffan från gästrummet i uthuset är inburen. Halen är klar. Badrummet är så gott som klart. Sovrummet är klart, bara våra kläder och Caspers spjälsäng kvar. Köket är också rätt så klart.
 
Idag har vi tagit oss an köket. Alla skåp förutom kylskåpet och skafferiet är klart. Frysen är avfrostad. Alla "finglas" nerpackade, och Jonas håller på att packa ner de sista vanliga glasen. Jonas trodde att det max skulle gå åt 4 kartonger till köket, idag har vi packat 8st. Blir en jävla massa, och ändå har vi inte hunnit samla på oss så mycket grejer än. Frågan är bara hur vi ska få upp allt, men det lutar mot att några saker får stanna kvar här nere ett tag till. Eventuellt skulle Jimmy och Jennie komma upp och titta vart vi skulle flytta, så de kunde ta med sej lite grejer åt oss. Aja, det löser sej nog. Släpvagnen är packad med soffa, soffbord och 2 byråer. Imorgon ska vapenskåpet och Caspers spjälsäng på, sen kan vi börja baxa in flyttkartongern och se hur många som får plats egentligen.
Jag undrar hur det går med mammas packning? Får se hur mycket hon har fått ner, hon har ju så jävla mycket grejer, överallt!
 
Nä om man ska försöka ta och packa ner lite ur skafferiet innan middagen, pan-pizza. Mums...
 
Ska även lägga till en liten notis: Getost, måste vara bland det äckligaste som har gjorts. Fy tusan! Luktar lika jävla illa som det smakar. Dom där jädra aprikosbitarna och det faktum att det var halvt smällt gör ju inte saken bättre! Fy vale! Passa er för den osten