Mar. 23, 2014

Blev fri från min förkylning idag. Det första jag kända var en sur lukt i hela kåken.
Tänkte plocka ihop lite i vårt sovrum till att börja med (är ju jag som sköter städningen i det här huset, så det säger ju sej självt att det var stökigt nå hemskt efter en veckas förkylning). Iaf så kom tjorvis och ville ha hjälp med radion i sitt rum. Öppnade dörren och ja - det luktar katt-fucking-piss! Nosar igenom sängen, slänger mej på golvet och nosar igenom hela rummet som en jävla blodhund. Tror ni inte katt-aset har pissat i hans lektält! Ångade lektältet med ångdammsugsmackapären jag lånat av pappa, luktar fortfarande piss! Skurar med ajax, ångar, piss-off, ångar massa piss-off och sen ut med skiten på balkongen.

Och sen: bytt sängkläder i alla sängar, med vita sängkläder så varenda fläck syns. Alla rum har dammsugats, ångats och moppats med alldeles för starkt blandat vatten (blir inte förvånad om plastmattorna lossnar där uppe nu). Mattorna har dammsugits, vädrats och ångats. Veranda dörr har bommats efter saneringen. Jag ger mej fan på att det är Wilma, den grisen. Hon löper och är alldeles till sej, skriker och har sej. Är inte helt ovanligt att dom kan gå runt och småpinka, hittade fläckar i vårtsovrum, på toan, i Caspers sovrum, gästrummet och kontoret. Fläckar stora som femkronor, bara för att skvätta lite. Hon började löpa för typ 5 dagar sedan, och det här pisseriet missar jag inte med otäppt näsa.

Gick ner och tänkte stänga in Wilma på toan, rumsarrest tills löpet är klart! Men hon blir helt jävla galen! Hon låg bakom soffan (oväntat...), sträckte ner en arm för att lyfta upp henne och hon sticker iväg som ett skott. Sprang upp och ner för trappen som en galning. Då ställde jag mej i köksdörren för att stoppa henne, då kastar hon sej rakt in i väggen. Helt jävla panikslagen! En tamkatt! Rev mej på armen gjorde hon också innan vi lyckades få in henne på toan.

Har kollat runt om nån vill ha henne, där det inte är massa ungar som far fram som dårar. Hon kommer få en hjärnblödning om hon ska vara så här rädd jämt.


Längsta inlägget någonsin tror jag..