Long time no see.

Nu var det länge sen jag skrev tycker ni kanske. Men faktum är att jag ofta bloggar genom mobilen, men det funkar inte av någon anledning. Har 5 inlägg som inte har kommit upp på bloggen som de ska. Har hänt lite grann sedan sistens iaf.
 
Onsdag i förra veckan var vi på BVC. Vägde och mätte Casper, nu är han 79cm lång och väger 10.5kg. När vi ändå var på vårdcentralen gick vi in och hälsade på barnmorska/svärmor/farmor Helen också. Den 9 juli ska vi dit, och vad händer då för spännande..?
 
Vi har bjudit hit lite ongar och morsor på födelsedagskalas imorgon också, lilleman fyller ju ett helt år då! Vi kommer bli 18 pers om jag räknat rätt. Hade hoppats på att det skulle bli bra väder så vi kunde sitta ute( var t.o.m och köpte ett parasoll i måndags). Men ska det fortsätta att regna så här fruktansvärt får vi klämma ihop oss inne, hur nu det ska gå till. Tur barna är små och kan sitta i knä.
Var och handlade lite frukt och sånt jag hade tänkt bjuda på idag, men som vanligt när jag ska ha någonting så finns det inte. Eller jo, passionsfrukt fanns det, men dom liknade mer små torra russin.
 
Midsommar firades här hemma, vi var bortbjudna men tackade nej då varken Jonas eller jag kände för det riktigt. Vi åt jordgubbstårta, grillade gott kött och hemmagjord potatissallad till. Smaskens! Första middagen ute på vår nya omgjorda uteplats ska väl tilläggas.
Casper käkar majskolv i solen
 
På torsdag ska vi åka upp till Häggdånger och hälsa på. Det ska bli kul, har smått panik hur jag ska hinna med brakkalas, storstädning, tvätt, packning och middagsbjudning i morgon bara. Vi siktar på att komma iväg så fort som möjligt på torsdagsmorgon så vi kommer fram någon gång. Vedmaskins-helvetet ska med också, så vi kommer nog inte kunna köra så fort upp. Men jag har förberett genom att köpa en ny fikakorg, festisar, kakor, gröt på burk, smörgåsar och bullar. Så vi gör en fikapaus någon gång så inte Casper lessnar ur helt. Vi brukar vanligtvis köra non-stop, en liten inbromsning på McDonalds då vi tar en drive-in, men annars spättar vi på.
 
 Jonas och Casper på midsommarfirande. Dom åkte för övrigt traktorflak dit.