25 januari

Känner mej halvt förstörd idag, har varit grinig i vågor och tålamodet har rykt för minsta lilla. Usch! Men snart är det sovdags i alla fall, så man får hoppas morgondagen blir bättre.

Igår kom Jonas hem tidigt för det började toksnöa när han var ute och röjde i skogen, så vi packade in oss i bilen och for till Uppsala. Först for vi till Rusta, och köpte färg som vi ska måla i gästrummet vi jobbar på i uthuset, lavendel blev det. Vi köpte även lite penslar och elementfärg samt en stor blå matta som nu ligger på köksgolvet och Caspers fula lekmatta har fått dragit dit peppern växer. Efter rusta styrde vi mot IKEA. Där vi hittade lite smått och gott, låd- och skåplås. 4 kuddar och örngott. Matlådor och sugrör. haha!
En glass på McDonalds och sen for vi hem och åt ugnsbakad falukorv.

Idag har jag dammsugat och torkat golven. Tvättat. Bakat. Plockat undan babysittern, bärselen, hoppgungan, babygymmet och lekmattan. Bitterljuvt att plocka undan alla små bebisgrejer. Bara gåstolen, leksaker och gåvagnen framme nu. Känns tomt på leksaksparkeringen.

Idag kom även Caspers namnmössa som jag skickade efter igår! Vilken superleveranstid!

Avslutar med att säga att jag vart misstagen att vara gravid idag. Tack för det, man kan väl vara tjock utan att vara med barn! Självförtoendet längre ner i botten, tack för den!